Dom Arija - Blog


Starački dom Zemun i depresija kod starih lica

Starački dom Zemun se svakodnevno susreće sa poteškoćama koje izaziva depresija. Depresija kod seniora nije neuobičajena, ali to ne znači da nema negativnih posledica i da je ne treba ozbiljno shvatiti.


Staracki dom u Beogradu

Staracki dom u Beogradu pruža brojne prednosti kada je briga o vašim bližnjima u pitanju. Mirna starost i dobijanje adekvatne usluge, kakvu zaslužuju, je misao vodilja u našem radu.


Nega starih lica

Nega starih lica je veoma odgovoran posao, koji podrazumeva mnogo dnevnih obaveza, stručnog znanja i iskustava u toj oblasti. Nega starih lica zahteva dobar tim i mi u staračkom domu Arija imamo brojne stručnjake i medicinsko osoblje koji pomno prate zdravstveno stanje svakog našeg korisnika.


Starački dom i doček Nove godine

Nova godina i Božić su na vratima. Ovo su momenti koji se provode sa porodicom, u toplini doma i zato ovaj period godine može veoma teško pasti vašim najmilijima, koji su u domu za stara lica.


Sobe u staračkom domu Arija

Starački dom Arija je sa svojim radom počeo pre godinu dana i od tada je postao sinonim za dobru negu, udobno i sigurno mesto za vaše voljene, gde će proživeti mirnu starost. Sobe u staračkom domu su prilagođene našim korisnicima.


Staracki dom Beograd i način ophođenja prema starim licima

Staracki dom Beograd najveće poteškoće ima sa dementnim osobama, kao i onima koji su oboleli od Alchajmerove bolesti. Mentalne promene koje prate ovakvu vrstu oboljenja su veoma uočljive, jer oni ne samo da gube sposobnost da se sete dogadjaja iz prošlosti, već i dramatično menjaju tu osobu i smanjuju njen kapacitet u komunikaciji sa okolinom.